Vår strategi – starka partners

Enovation AB är ett produktföretag som förser företag och organisationer med kvalificerade arbetsorderhanteringslösningar som är lätta att använda.

Enovation har sedan flera år en strategi att arbeta via våra starka partners. Efter certifiering ansvarar partnern för hela processen ifrån försäljning till support och förvaltning.

Partnerprogrammet finns i olika nivåer. Allt ifrån en säljande partner till Certified Business Partners som tar ansvar för hela processen ifrån analys till en lösning i full drift. Via våra partner kan du få hjälp att utveckla din verksamhet mot en effektivare vardag.

Nyckeln till framgång

  • Vill du fördjupa ditt samarbete med dina kunder?
  • Vill du hjälpa till att öka förtjänsten hos dina kunder?
  • Vill du imponera med korta införandetider för en kraftfull lösning?

Enovation har en filosofi som går ut på samarbete på alla plan. För oss är kvalitet det avgörande måttet på samarbete. Kvalitet för oss innebär en gemensam förståelse för våra produkters potential, så att detta kan förmedlas på ett rätt sätt mot slutanvändaren.

För detta har Enovation idag certifieringsprogram för plattformen EPPSUS, samt en partnerkategori för systemstödjande tjänster. Genom att gå igenom hela certifieringsprocessen får våra partners en gedigen kunskapsbank att luta sig mot för att kunna möta slutkunderna på en hög nivå.

Målet med våra partners är att de ska bli självständiga så att de kan implementera kompletta lösningar hos slutkund.
Genom att bli certifierad partner får du tillgång till fortsatta utbildningar, försäljningsmaterial och marknadens starkaste plattform för processtyrd arbetsorderhantering.

Kort sagt, en nyckel till framgång för alla parter!

Enovation söker alltid samarbeten med nya partners. Kontakta oss om du är intresserad av att bli en Enovation/EPPSUS partner så kontaktar vi dig inom kort för vidare samtal.

Några av våra partners idag:

Softhouse consulting logga

Softhouse Consulting är den ledande skandinaviska leverantören av leanbaserade tjänster inom mjukvarutveckling.

Sharespine logga

Sharespine är sedan starten 2003 en stark verksamhetskonsult på marknaden för systemintegrationer mot Visma Administration och Mamut Enterprise.

DataPartner logga

DataPartners styrka och unikum ligger i dess spetskompetens inom Visma Spcs och har Sveriges bredaste sortiment av integrationslösningar.